Verkenning A6 zon Lelystad Dronten

In de verkenning A6 zon Lelystad Dronten wordt gekeken naar de mogelijkheden van zonne-energie langs de A6 van aansluiting 8 tot aan de Ketelbrug. Het uitgangspunt van deze verkenning is om dit samen met u als omwonende, omgevingspartij of belanghebbende te doen. Vanwege de coronapandemie kunnen wij niet naar u toekomen en hebben wij een online platform ingericht om dit toch mogelijk te maken.

In het Klimaatakkoord is afgesproken dat de Rijksoverheid, waar mogelijk, de gronden die in haar bezit zijn beschikbaar stelt voor de klimaatopgave, in het bijzonder voor hernieuwbare energie. Daarnaast heeft de provincie Flevoland in 2017 aan de toenmalige ministers van Infrastructuur en Milieu en Economische Zaken verzocht de mogelijkheden te verkennen om hernieuwbare energie in te passen in de geplande wegverbreding van de A6.

Het uitgangspunt van deze verkenning is om samen met u als omwonende, omgevingspartij of belanghebbende te werken aan deze verkenning. Op deze wijze willen we tot een resultaat komen waar omwonenden, gebruikers, belanghebbenden en bestuurders achter staan. Op deze pagina vindt u meer informatie over hoe en wanneer u mee kunt denken met deze verkenning.

Bekijk hier de introductievideo van de verkenning A6 zon Lelystad Dronten

Blijf op de hoogte

Wilt u meedenken met de verkenning A6 zon Lelystad Dronten en deelnemen aan online sessies? Vul dan het registratie formulier in.

Registratieformulier

 

 

Meedenken

Wilt u actief met ons meedenken en uw ideeën geven over de modellen? Klik op 'Denk mee'. 

Denk mee 

 

 

 

 

 

 

 


Over de verkenning             

 

 

 


Meedoen aan de online sessies?

 

 

 


Gelijk naar de veel gestelde vragen?                

 

 

 

 

 

Cookie-instellingen